Numărul persoanelor autoizolate la domiciliu, dar și a celor în carantină, în continuă creștere, la nivelul județului Gorj. Direcția de Sănătate Publică Gorj a transmis printr-un comunicat situația actuală. Astfel, astăzi, 27 martie, la ora 14:00, se aflau în autoizolare la domiciliu 3.451 de persoane, iar în carantină un număr de 255 de persoane.
Au fost și cetățeni care nu au respectat condițiile în care pot ieși din casă, iar, în acest sens, polițiștii gorjeni au aplicat amenzi în valoare de 196.200 de lei.
„Alte 23 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către jandarmi unor gorjeni din Târgu Jiu, Motru, Rovinari și Novaci, din cauză că au părăsit domiciliul fără a avea un motiv bine întemeiat. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 8.750 de lei.
sau în tranzit pe raza județului Gorj, precum și transportul la centrul de carantină a unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Totodată, jandarmii au avut în vedere asigurarea ordinii publice la punctul de triaj constituit la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu”, a transmis DSP Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here