Amenzi pe bandă rulantă în județul Gorj. Potrivit unui comunicat al Direcției de Sănătate Publică Gorj, numai în ultimele 24 de ore oamenii legii au aplicat peste 170 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 220.350 lei. De asemenea, polițiștii locali au aplicat 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Ordonanței Militare numărul 3, în valoare de 1.600 lei. Totodată, jandarmii gorjeni au verificat aproximativ 200 de persoane, în contextul respectării interdicției de a părăsi locația de izolare. Și în acest caz, au fost sancționate contravențional 24 de persoane, din Târgu-Jiu, Motru, Târgu-Cărbunești, Rovinari și Novaci. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 14.800 lei.

„Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au executat misiuni de menținere a ordinii publice în zona a 10 centre de carantină, însoțire a 7 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj, precum și asigurarea ordinii publice la punctul de triaj constituit la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu” se arată în comunicat.
De asemenea, reprezentanții DSP Gorj au menționat că, în data de 31 martie 2020, ora 14.00, la nivelul județului Gorj, se aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 2.625 de persoane și 312 persoane în carantină. Starea de sănătate a acestora este monitorizată, zilnic, de către medicii de familie și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here