Gest impresionant făcut de artista de muzică populară, Niculina Stoican. Interpreta ajunsă în Târgu-Jiu a cumpărat un sac de boabe și a hrănit porumbeii din Piața Prefecturii din municipiu. „Porumbeii din centrul orașului au nevoie de NOI! Fiecare oraș are undeva, porumbei cărora acum nu are cine să le mai dea mâncare. #ajutămcumputem”, a scris artista pe pagina sa personală.
Obișnuiți să fie hrăniți zilnic de către cetățenii care ajungeau în centru, după instaurarea stării de urgență în perioada epidemiei de coronavirus, păsările își mai găsesc cu greu hrană. Astfel, inițiativa artistei a fost apreciată și lăudată de oameni. „Un gest minunat de la un om minunat! Cineva se mai gândește și la păsările cerului..și ele au suflet ca și noi!”, a comentat o femeie la filmulețul postat de Niculina Stoican pe rețelele de socializare.

Târgu-Jiu,orașul meu frumos și “un pic pustiu”❗️Porumbeii din centrul orașului au nevoie de NOI ❗️Fiecare oraș are undeva….porumbei cărora acum nu are cine să le mai dea mâncare ❗️#ajutămcumputem

Publicată de Niculina Stoican-Oficial pe Duminică, 29 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here