17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

25 MC MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIŢIŞTI

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Tismana și ai Postului de Poliție Godinești au desfăşurat o acțiune pe raza de competență, privind legalitatea transportului rutier de material lemnos.

Cu această ocazie, poliţiştii au identificat în trafic  pe DN 67 D Tismana, un bărbat, din oraşul Tismana, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și remorcă, aparţinând unei societăţi comerciale din oraşul Tismana, transportând cantitatea de aproximativ 25 mc material lemnos esență fag, care nu corespundea din punct de vedere al caracteristicilor cu datele înscrise în avizele de însoțire secundare.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale, conform Legii nr.171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Totodată,  ca măsură complementară  poliţiştii au dispus confiscarea volumului de 25 mc material lemnos, acesta fiind predat în vederea valorificării Ocolului Silvic Tismana.