17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

600 000 de lei pentru concertele din vara trecută

Festivalul organizat de primăria municipiului Târgu Jiu în vara anului 2019 a costat 600 000 de lei. Deși târgujienii s-au bucurat de o serie de concerte în aer liber pe parcursul câtorva luni, prețurile cerute de artiști au fost destul de piperate. Cele mai scumpe reprezentații artistice au fost cele susținute de Carla’s Dreams, moldovenii de la Zdob și Zdub, respectiv orchestra „Lăutarii” din Chișinău.

12 concerte au costat puțin peste 400 000 de lei, la care s-a adăugat 10 000 de lei pentru spectacolul susținut de Taraful Constantin Lătărețu, aproape 57 000 de lei pentru orchestra din Chișinău și 127 000 de lei pentru serviciile de scenă, sonorizare și lumini.

Viceprimarul Adrian Tudor a comentat cheltuielile primăriei considerând că suma ar fi trebuit ca suma să fie investită în construirea unor puțuri noi pentru a rezolva problema apei în municipiu.

          Vox Adrian Tudor, viceprimar Târgu Jiu 

Vara trecută primarul Marcel Romanescu a anunţat cu fast pe pagina sa de socializare începerea unei perioade cu spectacole intitulat „Un festival cât o vară”. Deși la anunțul respectiv au fost și comentarii care solicitau alte investiții, programele artistice s-au desfășurat conform planificării fără să fie probleme referitoare la cheltuieli.