22 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

900 de locuri de muncă în Spania

Un angajator din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Este nevoie de femei (600 persoane) și 150 cupluri cu vârsta între 18 și 50 ani, să aibă experiență în agricultură și să fie capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Nu se solicită limbă străină.

Plata salariului  se face pe card. Retribuția netă va fi de 41,29 euro/zi. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Alte facilități: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Se vor încheia contracte temporare de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate  începe cu 1 aprilie 2021.

Persoanele cu domiciliul în județul Gorj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă GORJ, (informații și la telefon 0253/211568).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.