21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Ajutor pentru studenți: Bani pentru achiziționarea unui calculator personal

Guvernul a dispus măsuri concrete pentru spijinirea studenților care nu au posibilități să interacționeze cu cadrele didactice prin telefoane smart sau calculatoare. Sprijinul se precizează prin acțiunea „Euro 200” ce prevede alocarea unei sume de bani menite să ajute studenții în vârstă de până la 26 de ani, cu venituri sub 250 de lei pe membru de familie, pentru achiziționarea unui calculator personal nou.
Ținând cont de situația mondială fără precedent pe care o traversăm, vă readucem în atenție Programul pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziționării de calculatoare în anul 2020 – Programul Euro 200 prin care studenții au posibilitatea de a primi un ajutor de la stat în vederea achiziționării unui calculator.”  se arată într-o adresă trimisă de către Ministerul Educației și Cercetării tuturor instituțiilor de învățământ superior.

Dosarele cu toate actele necesare trebuie depus până în data de 17 aprilie, iar pentru aceasta, nu va fi necesară deplasarea la universitate, documentele putând fi trimise prin serviciile de curierat sau prin intermediul poștei electronice.