7 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

, Image: 511661100, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sergey Drozd / Alamy / Alamy / Profimedia

Al 17-lea deces înregistrat în Gorj la o persoană cu COVID   

Ultimul deces în Gorj la o persoană confirmată cu COVID -19 s-a înregistrat astăzi, 21 iulie 2020. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: insuficiență cardiacă cronică, boală cronică renală și demență.

Până în momentul de față, 599 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 298 de persoane sunt vindecate și externate, iar 17 persoane au decedat.

La această dată, nu mai există persoane în carantină instituționalizată. Un număr de 661de persoane se află în autoizolare la domiciliu (105 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore, iar 40 de persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în același interval de timp.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.       

Se solicită cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile.  

La nivel național s-a înregistrat un număr record de 994 infectări, dar și un număr, tot record,  de decese – 36.