21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, au fost găsiți decedați în această dimineață, într-o garsonieră din Târgu Jiu, în care aceștia locuiau cu chirie. Tragedia a avut loc pe strada Islaz, în partea de nord a municipiului.

Victimele sunt o tânără, de 18 ani, și prietenul acesteia de 19 de ani. Cea care  a sunat la 112 și a anunțat că i-a găsit pe tineri inconștienți în locuința respectivă este chiar mama fetei.

Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenție de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiți la fața locului declarând decesul. Pompierii și polițiștii fac verificări cu privire la modul în care s-a produs tragedia. Vecinii celor doi tineri spun că aceștia s-au mutat împreună în urmă cu ceva timp ca să nu mai facă naveta de la Tismana, unde locuiesc părinții lor. Fata era elevă la liceu, iar prietenul acesteia era angajat la o firmă din Târgu-Jiu. Ultima dată când i-au văzut a fost în urmă cu două zile când cei doi s-ar fi plâns că au ceva probleme cu soba de la care se încălzeau.

Cadavrele celor doi tineri au fost trasportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă.