17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Aurel Popescu și Adrian Tudor nu cred că sondajul în care a fost inclus Cristinel Rujan este cel comandat de PSD

Sondajul de opinie în care a fost inclus prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, nu este cel comandat de PSD, susțin liderii de la organizația municipală, Aurel Popescu și Adrian Tudor. Cel din urmă afirmă că sunt pure intoxicații făcute de partidele din arcul de guvernare pentru a discredita imaginea actualului prefect pe care nu au reușit să-l schimbe din funcție.

Vox 1 Adrian Tudor

Nimeni, în afară de liderii PSD Gorj nu cunoaște niciun fel de detaliu despre modul în care se realizează sondajul de opinie și nici numele celor care au fost incluși pentru măsurători. O recunoaște și Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu care afirmă că social-democrații ar trebui să anunțe mai repede candidatul la Primăria Târgu-Jiu pentru a pune capăt speculațiilor de orice natură.

Vox 2 Adrian Tudor

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, nu știe dacă actualul prefect de Gorj, Cristinel Rujan a fost sau nu inclus în sondajul PSD, acesta afirmând că nu a existat o consultare în acest sens cu organizația municipală pe care o conduce.

Vox 1 Aurel Popescu

Deja ne-am obișnuit cu ideea că se tot fac sondaje, afirmă președintele organizației municipale  care, la fel, susține că liderii PSD Gorj ar trebui să anunțe mai repede candidatul pe care îl vor susține în competiția electorală pentru postul de primar de la Târgu-Jiu.

Vox 2 Aurel Popescu