30 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Autorii crimei din Târgu-Jiu, în arest

Autorii crimei care a șocat o țară întreagă au fost arestați preventiv, după ce în ajunul Anului Nou au înjunghiat în plină stradă un bărbat.

Imagini șocante au fost surprinse în momentul în care medicii încercau să stabilizeze victima, înjunghiată ziua în amiaza mare, în Piața Centrală din Târgu Jiu, chiar înainte de Revelion. Victima, în vârstă de 43 de ani, din satul Budieni, era la cumpărături, pe 31 decembrie, în jurul prânzului. Acesta a fost abordat de cumnatul lui și fratele acestuia, din Târgu Cărbunești. Conform rudelor, cumnatul era supărat că fusese părăsit de nevastă, sora victimei. Bărbatul de 43 de ani a fost înjunghiat în spate și lăsat să lăsat să agonizeze într-o baltă de sânge. Cei doi frați au fugit de la locul faptei, dar au fost prinși, câteva ore mai târziu, la aproximativ 20 de kilometri de Târgu Jiu. În momentul în care victima a fost înjunghiată, în preajmă se aflau sute de oameni, la cumpărăturile de pe ultima sută de metri, pentru anul nou.

Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor victimei și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu, unde a fost dusă imediat în sala de operații. Medicii nu l-au mai putut, însă salva pe bărbat și au declarat decesul acestuia.

Suspecții au fost prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind deschis un dosar penal pentru omor.