1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Computere Tomograf pentru Spitalul Județean și Spitalul TBC de la Dobrița

Încă două Computere Tomograf noi ar putea intra de anul acesta în dotarea a două unități medicale din județul Gorj. Este vorba de un Computer Tomograf pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, clădirea din strada Progresului, respectiv un Computer Tomograf nou pentru Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița, în comuna Runcu.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că vor fi solicitate fonduri de la Ministerul Sănătății pentru achiziția ambelor echipamente medicale. În același timp, este în curs de finalizare obținerea ultimelor avize pentru punerea în funcțiune a noului Computer Tomograf care a intrat în dotarea Unității Primiri Urgențe din Spitalul Județean, clădirea din strada Tudor Vladimirescu.

Vox 4 Cosmin Popescu

Șeful CJ Gorj a mai spus că unitatea medicală aflată în administrarea instituției pe care o conduce va dispune în curând de două Computere Tomograf. Va fi folosit în paralel și vechiul Computer Tomograf din Strada Progresului. Prin urmare, pacienții nu vor mai fi trimiși la spitale din alte județe, dacă vreunul dintre aparate se va defecta.

Vox 5 Cosmin Popescu

Copyright Protect ! :)