3 decembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Boilere donate de Crucea Roșie subunităților Direcției Generale  de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj

Crucea Roșie Română, cu sprijinul unei importante firme din țară, a donat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj  boilere electrice performante. Într-un comunicat de presă se precizează că „Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România și Ariston Thermo România au continuat în 2020, pentru al treilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei acțiuni, peste 900  de copii și vârstnici din judetul Gorj vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea Centrelor din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială  si Protecția Copilului Gorj  cu boilere performante“.

Un număr de 32 boilere având capacități  de 30 , 50 si 100 de litri au  ajuns și la centrele de vârstnici și copii din subordinea Direcției Generale  de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

 „În acest an, când igiena mâinilor este, mai mult decât oricând, o măsură esențială pentru sănătate, am reușit să dotăm cu boilere electrice , centrele din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj“ a declarat Marius Vlaicu, Președintele Filialei Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.