15 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Când va fi stabilit candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu?

Social-democrații gorjeni strâng rândurile la început de an și se organizează pentru alegerile care vor avea loc în 2020. Chiar dacă în 2019 au intrat în opoziție, anul acesta au loc alte două tururi de alegeri pentru care aceștia se pregătesc. De departe, bătălia cea mai importantă se va da la alegerile locale, dar social-democrații încă sunt în căutare de candidați. Deși conducerea PSD Gorj susținea că va face public numele candidatului la Primăria Târgu-Jiu pe final de an, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Nici acum, la început de an, nu se cunoaște modul în care va fi stabilit candidatul pentru alegerile locale de anul acesta, cel mai probabil urmând a fi realizat un nou sondaj de opinie.

Vox 1: Aurel Popescu, președinte PSD Târgu-Jiu

Nici Adrian Tudor, președintele executiv al organizației municipal, nu știe prea multe despre acest subiect, acesta afirmând doar că, în mod cert, luna aceasta va fi stabilit și candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu.

Vox 2: Adrian Tudor, președinte executiv PSD Târgu-Jiu 

În sondajul de opinie anterior au fost incluse trei persoane, respectiv Ciprian Florescu, fost prefect de Gorj și cei doi viceprimari, Aurel Popescu și Adrian Tudor. Aurel Popescu evită, însă acum să spună dacă își dorește sau nu să candideze la alegerile locale de anul acesta.

Vox 2: Aurel Popescu

Conducerea județeană a PSD Gorj a anunțat la sfârșitul anului trecut că până la finalul lunii ianuarie va comunica și numele candidatului la Primăria Târgu-Jiu.