17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, anunțat la sfârșitul lunii ianuarie

Candidatul pe care PSD Gorj îl va susține la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale din vară, va fi anunțat la sfârșitul lunii ianuarie. Cel puțin așa a afirmat astăzi, într-o declarație făcută presei locale, președintele social-democraților gorjeni, Mihai Weber. Deși au mai fost avansate termene pănă acum, Weber a promis că până la finalul acestei luni, vor fi făcute publice numele tuturor candidatilor pe care PSD îi va susține la primăriile din județ, nu doar cel de la Primăria Târgu-Jiu.

Vox 1 Mihai Weber, președinte PSD Gorj

Weber a precizat că, în acest moment, încă se efectuează sondaje de opinie pentru stabilirea candidaților, singurele candidaturi certe la alegerile locale fiind deocamdată  cele ale primarilor din Bumbești-Jiu și Drăguțești.

Vox 2 Mihai Weber, președinte PSD Gorj

Provocarea cea mai mare pentru PSD Gorj râmâne în continuare stabilirea candidaților pentru fotoliile de primar din cele două municipii ale județului Gorj, Târgu Jiu, respectiv Motru, iar termenul de final de ianuarie este prea scurt.

Reamintim că pesediștii au anunțat efectuarea mai multor sondaje de opinie în vederea desemnării candidatului la Primăria Târgu Jiu, dar nu au fost prea transparenți în ceea ce privește rezultatele acestora, în cazul în care sondările electoratului au și fost realizate faptic.