4 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Centrul canin „în ceață”

Rezolvarea problemei câinilor fără stăpân trenează de un an și jumătate. Consiliul Local a aprobat construirea unui nou centru în zona Slobozia și mutarea actualului padoc din partea de sud a orașului. Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că aleșii locali au avut în vedere amenajarea unui spațiu dotat cu laboratoare și săli de tratament și suficient loc pentru găzduirea tuturor câinilor fără stăpân de pe străzile orașului. De la data adoptării Hotărârii nu s-a făcut, însă nimic pentru punerea în operă a proiectului, mai spune Aurel Popescu.

Vox 1 Aurel Popescu

Nimeni nu mai știe unde ce se întâmplă în prezent cu proiectul aprobat în Consiliul Local Târgu Jiu. În zona de sud nu mai poate să existe centrul canin, susține Aurel Popescu. Acolo s-a dezvoltat o activitate comercială, iar aceasta este incompatibilă cu activitatea de îngrijire a animalelor fără stăpân. În opinia lui Aurel Popescu, într-un an și jumătate, se putea pune în aplicare proiectul sau să se vină cu o justificare din partea primarului Marcel Romanescu de ce nu se mai construiește noul padoc.

Vox 2 Aurel Popescu

De mai multe ori primarul Marcel Romanescu a anunțat că se lucrează la Planul de Urbanism Zonal, după care vor fi demarate lucrările. În momentul de față, s-ar părea că locuitorii din zona Slobozia nu ar fi de acord cu o asemenea investiție în zona lor.

Vox 1 Marcel Romanescu