17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Chioșcurile de la spital – condiții insalubre pentru pacienți. Ce nereguli au găsit comisarii de la Protecția Consumatorilor

Chioșcurile care își desfășoară activitatea în curtea ori în imediata apropiere a unităților spitalicești din județul Gorj au fost controlate zilele acestea de comisarii CJPC Gorj.

Deși bolnavii spitalelor își fac cumpărăturile acolo, conștiința agenților economici nu este deloc afectată. Aceștia nu numai că nu dispun de apă curentă sau dezinfectant pentru a-și putea igieniza mâinile după ce numără banii, ci și depozitează lăzile cu produsele de patiserie direct pe jos. De asemenea, etichetele aplicate produselor sunt necorespunzătoare, nu se menționează nici gramajul porțiilor și nici ingredientele cu efect alergen. Mai mult decât atât, comisarii au constatat deficiențe privitoare la agregate frigorifice neigienizate, coș de gunoi neacoperit, dar și veselă păstrată lângă diverse ambalaje.

În acest sens au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale din care 5 avertismente și 2 amenzi în valoare totală de 10 000 de lei.