21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

 Colindători, „bine pregătiți“, la Primăria Târgu Jiu

Timp de trei zile, începând de astăzi, mii de colindători de la școlile și grădinițele din municipiul-reședință de județ sunt așteptați la Primăria Târgu Jiu cu daruri inedite. Plăsuțele cu dulciuri și fructe au fost înlocuite cu elegante cutii cu design de sărbători, care conțin pentru prima dată cărți pe categorii de vârstă, respectiv preșcolari, elevi din clasele I-IV, gimnaziu și liceu, dar și dulciuri de calitate și alte surprize.

Dacă un colindător are un frate sau o soră din aceeași categorie de vârstă cu el și colindă la Primăria Târgu Jiu, primește un pachet cu cărți din altă categorie de vârstă, pentru a nu se repeta cărțile într-o familie și pentru a avea cât mai multe cărți diferite.

Și prestația primelor grupuri de colindători din această dimineață a fost una pe măsură, fiind foarte apreciați de primarul Marcel Romanescu, acesta declarându-se încântat.

 De menționat, că, tot în premieră, fiecare grup de colindători este fotografiat lângă bradul împodobit și gazda, Moș Crăciun, primind o fotografie pe loc, iar, în zilele următoare, conducătorul grupului va ridica fotografii cu momentul surprins pentru toți membrii grupului.

Anul acesta, municipalitatea dinTârgu Jiu a pregătit 7000 de pachete pentru colindători.