1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Concursul pentru postul de manager al CSM Târgu-Jiu, anulat de instanță

Tribunalul Gorj a decis anularea concursului care a avut loc în februarie anul trecut pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal. Dan Marinescu este cel care a contestat concursul. Pârâți în dosar au fost primarul Marcel Romanescu, Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu-Jiu, Consiliul Local și încă doi funcționari.

Decizia nu este definitivă, astfel că Robert Balăeț mai poate rămâne o perioadă director, acesta anunțând că va ataca hotărârea cu recurs. Bălăeț susține că se va axa mai departe pe competițiile numeroase pe care le are programate în aceasă perioadă, fără a se gândi prea mult la decizia instanței.

Vox 1 Robert Bălăeț

 

Chiar dacă afirmă că nu comentează decizia instanței, Robert Bălăeț se declară dezamăgit, în condițiile în care susține că a depus o muncă susținută la șefia CSM Târgu-Jiu și și-a câștigat postul prin concurs. Bălăeț nu știe nici dacă va mai participa la un nou concurs, în cazul în care acesta va fi reluat.

Vox 2 Robert Bălăeț

 

Bălăeț a câștigat în urmă cu un an concursul pentru șefia CSM Târgu-Jiu, avându-l drept contracandidat pe Dan Marinescu, cel care a și formulat plângerea prin care a fost anulat acum concursul. Dacă decizia instanței se va menține și după recurs sunt șanse foarte mari să fie din nou reluat concursul pentru postul de manager al CSM Târgu-Jiu. Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu s-a declarat și el revoltat de situația actuală și îl ironizează pe Dan Marinescu, cel care a și contestat concursul, cu toate că luase nota 1.

Vox 8 Marcel Romanescu

Consiliul local Târgu Jiu trebuie să fie alături de CSM și să îl sprijine, este de părere viceprimarul Adrian Tudor. În ceea ce privește procesul privind oraganizarea concursului pentru funcția de manager, justiția trebuie să-și spună cuvântul, mai crede acesta și-l atacă pe primarul Romanescu afirmând că acest concurs a fost „prost organizat“.

Dacă va pierde în instanță postul de manager al Clubului Sportiv Municipal, Robert Bălăeț are varianta să fie consilier personal al primarului Romanescu.

Copyright Protect ! :)