25 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Conducere nouă la Direcția de Patrimoniu

Mihai Mincă a fost delegat să ocupe de astăzi postul de director executiv interimar al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Postul a rămas vacant în urma demiterii lui Marian Rotaru, fostul director. Acesta a depus o contestație în instanță și încearcă să își recâștige funcția de pe care a fost înlăturat.

Mihai Mincă, fost șef al Serviciului Agricol din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a fost numit la conducerea Direcției de Patrimoniu pentru o perioadă de șase luni, timp în care edilul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu speră să fie lămurită și situația dosarului aflat la instanța de judecată.

Mihai Mincă are o agendă bine definită la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu, în urma modificărilor de ordin legislativ din ultima perioadă. Astfel, va trebui inventariat domeniul public al municipiului Târgu Jiu. Inventarul trebuie să fie finalizat în luna august a acestui an.

Vox 1: Marcel Romanescu, primar Târgu-Jiu

Marian Rotaru și-a pierdut postul de șef al Direcției Publice de Patrimoniu Târgu Jiu, în urma mai multor scandaluri în care a fost implicat. Unul dintre acestea a devenit public și la nivel național, după ce Marian Rotaru ar fi beneficiat de servicii de pedichiură de la o subalternă, chiar în biroul său de la Direcție.