26 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

CONSILIUL JUDEȚEAN AL ELEVILOR GORJ ARE O NOUĂ CONDUCERE! Nemulțumirile noii conduceri, dar și proiectele propuse!

  După ultima ședință a Consiliului Județean al Elevilor Gorj, din data de 14 Noiembrie 2020, Biroul Executiv al Consiuliului Județean al Elevilor Gorj, are o nouă echipă!

Noul președinte al CJE GORJ este Stan Andrei, urmat de cei trei vicepreședinți: Becheru Marian Cătălin, Pîrjol Adelina Nicoleta, Sanda Valentina Roberta.  Garcea Miruna-Dominik va fi noul secretar executiv.

Andrei Stan, președintele CJE Gorj, este elev în clasa a XI-a, la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Andrei ne-a declarat că și-a dorit încă din clasa a VIII-a să se implice în activități de reprezentare a elevilor. Proaspăt ales președinte al Consiliului Școlar al Elevilor al C.N.T.V, acesta și-a dorit să facă pasul către nivelul următor, candidând și câștigând funcția de președinte al aceleiași structuri, dar la nivel județean.

 

 

 

Un prim obiectiv important pentru CJE Gorj, va fi aducerea în prim-plan a nemulțumirilol pe care le au elevii în legătură cu sistemul acual de învățământ și rezolvarea acestora. Una dintre problemele importante, ce necesită o rezolvare imediată, este cea legată de fondurile insuficiente pentru dectontarea transportului.

 

 

Andrei mărturisește că este nemulțumit de sistemul hybrid, ce a funcționat până în urmă cu câteva săptămâni. Acesta consideră că divizarea colectivelor, dar si aptitudinile nedezvoltate ale unor cadre didactice, de a folosi platformele digitale în desfășurarea actului didactic, au un efect negativ asupra calitații sistemului de învățământ.