1 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Cosmin Popescu, atac la primarul din Bolboși!

Șeful Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, atac la adresa primarului din Bolboși, Gheorghe Bilea, care vrea să protesteze alături de sute de localnici la Târgu Jiu. Protestul este îndreptat împotriva Consiliului Județean Gorj de la care Primăria Bolboși a primit la început de an zero lei. Acest lucru s-a întâmplat în tot mandatul lui Gheorghe Bilea.

Potrivit lui Cosmin Popescu, edilul din Bolboși a început mai devreme campania electorală și acțiunea sa arată neputința de a conduce primăria și de a-și asigura fondurile necesare pentru implementarea de proiecte. Șeful CJ Gorj susține că la nivelul Primăriei Bolboși ar exista chiar un excedent bugetar din anul anterior. Cosmin Popescu s-a arătat revoltat de faptul că unii primari, precum cel din Bolboși, au nevoie acum de votul alegătorilor, și își transferă nerealizările locale către Consilliul Județean.

Vox 7 Cosmin Popescu

Cosmin Popescu dă ca exemplu și situația anilor anteriori, când mulți primari spuneau că vor intra în incapacitate de plată. Șeful CJ Gorj a amintit doar de Primăria Stănești, acolo unde într-adevăr ar fi fost probleme financiare grave, ca urmare a banilor care trebuiau să fie plătiți cadrelor didactice, în baza unor hotărâri judecătorești. Și la Motru au fost probleme, dar au venit fonduri suficiente pentru susținerea activității UATAA, mai spune reprezentantul Consiliului Județean Gorj.

Vox 8 Cosmin Popescu