25 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Cosmin Popescu: Candidatul PSD, anunțat în funcție de cel desemnat de PNL

Social-democrații gorjeni nu par că se grăbesc în ceea ce privește anunțarea candidatului pentru postul de primar de la Târgu-Jiu. Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj, a afirmat astăzi, într-o declarație făcută presei locale, că, în prezent, încă se află în derulare un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului, Popescu afirmând că el nu se află printre persoanele sondate, așa cum s-a speculat în spațiul public.

“PSD, își va desemna candidatul în funcție de cel al PNL”, afirmă Cosmin Popescu, președintele executiv al social-democraților gorjeni care susține că nici liberalii nu și-au desemnat în mod oficial candidatul la alegerile locale.

Vox 3 Cosmin Popescu

Președintele executiv al social-democraților gorjeni a evitat să dea un termen la care va fi anunțat candidatul pentru Primăria Târgu-Jiu și nu a vrut să spună nici câte persoane au intrat la măsurători în studiul sociologic.

Vox 4 Cosmin Popescu

De cealaltă parte, edilul în funcție, Marcel Romanescu afirmă că Biroul Politic Național al PNL a stabilit deja că toți primarii în exercițiu vor fi și candidați la alegerile locale din această vară, excepție făcând doar cei care nu-și mai doresc un nou mandat.

Vox 5 Marcel Romanescu