7 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Costuri mai mari pentru reabilitarea Casei de Cultură

Lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din Târgu Jiu vor costa mai mult decât se estimase inițial. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că a fost finalizat studiul de fezabilitate. De acesta s-a ocupat o companie din Iași. Potrivit documentației, lucrările de modernizare vor costa 4,5 milioane de euro, în loc de 4 milioane de euro, cât se estimase inițial.
Primarul Marcel Romanescu a mai spus că proiectul va trebui să fie aprobat de Comitetul tehnic din Compania Națională de Investiții, precum și de Comitetul tehnico-economic din Ministerul Dezvoltării Regionale. Edilul a precizat că după ce va trece de comitetele respective, Casa de Cultură va fi preluată de CNI. În urma licitației va fi stabilit și un constructor, iar lucrările ar putea debuta anul viitor, a mai spus Marcel Romanescu.
Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu a fost cumpărată de municipalitate prin licitație, de la firma care a lichidat patrimoniul fundației care deținea imobilul. Acoperișul clădirii este deteriorat, iar, în zona de deasupra scenei. se infiltrează apa de ploaie.