3 decembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Davițoiu și Boza, candidați PMP la alegerile parlamentare

PMP Gorj a anunțat că a înscris candidații proprii pentru alegerile parlamentare ce se vor organiza în România pe data de 6 decembrie a.c. Pe pagina sa de socializare, liderul județean, Nicolae Davițoiu, a anunțat doar doi candidați. El își dorește să ajungă deputat, iar fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, optează pentru un mandat de senator.

„Astăzi am depus dosarele pentru alegerile parlamentare și PMP vă propune o echipă care o să facă performanță în Gorj: Davitoiu Nicolae la Camera Deputaților și Boza Sorinel la Senat“, a scris pe facebook, președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu. Acesta se lăuda recenta că formațiunea pe care o conduce se află pe locul trei în preferințele alegătorilor gorjeni după alegerile locale din luna septembrie la nivelul județului Gorj.

Davițoiu menționează doar pe cei care deschid listele, fără a-i nominaliza și pe ceilalți candidați ai formațiunii politice pe care o conduce.

Surpriza o constituie numele lui Sorinel Boza, deși se vehiculase imediat după locale că va veni la PMP pentru a participa la parlamentare. Între timp și-a făcut buletin de Gorj, pentru că, de loc, era din Medgidia.