22 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Din nou campioane naționale

Echipa atletelor senioare din Târgu Jiu a devenit azi la Timișoara campioană națională la proba de 10 000 m. Această performață a fost obținută de sportivele: Alina Eremia, Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu și Mihaela Cioveie.
Sportiva surpriză a concursului național de atletism a fost junioara Andreea Chivoiu care a obținut două rezultate remarcabile: a devenit campioană națională cu echipa, dar și-a adjudecat și locul al III-lea la secțiunea Tineret U23, individual. Ea este elevă la LPS Târgu Jiu, fiind legitimată și la CS Pandurii. De pregătirea atletelor s-au ocupat antrenorii Ion Bură, Ionuț Dragoș Bură și Viorica Dima.

Medaliile obținute de  atletele târgujiene la Timișoara au demonstrat încă o dată că atletismul gorjean scoate mereu sportivi de valoare, de bun augur fiind și colaborarea dintre CS Pandurii și CSM Târgu Jiu.

Antrenorul Ion Bură crede după aceste rezultate notabile că sportivele Alina Eremia, Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu și Elena Bărăitaru sunt atlete de mare valoare, care confirmă calitățile deosebite pe care le au.

Numărul medaliilor sportivilor antrenati de antrenorul emerit Ion Bura a depasit cifra 1000.

Concursul Național de Alergare 10 km, Seniori, Tineret U23, Juniori U20, individual și pe echipe, s-a desfășurat duminică, 4 aprilie, la Timișoara.