1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Directorul ADIA Gorj susține că are soluții pentru a elimina problemele cu apa la Târgu Jiu

Cristian Toader Pasti, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară a Apei Gorj, susține că știe ce trebuie făcut pentru ca municipiul Târgu Jiu să nu mai înregistreze probleme din cauza lipsei apei. Toader Pasti a afirmat în cadrul emisiunii „Invitatul Zilei“ de la Radio Omega că soluția este la îndemâna Primăriei Târgu Jiu care ar trebui să investească în forarea de puțuri de mare adâncime pe care să le predea Aparegio Gorj pentru a fi puse în exploatare.

Aparegio Gorj are fonduri puține pentru a executa lucrări de amploare, iar lista de investiții este una scurtă anul acesta. Prin urmare, primăriile trebuie să realizeze lucrări pentru a avea surse noi de alimentare pentru municipiul Târgu Jiu.

Vox 1 Cristian Toader Pasti

Directorul ADIA Gorj afirmă că în Rânca, spre exemplu, au fost rezolvate problemele cu apa, în ciuda lipsei de precipitații și a numărului mare de turiști care au vizitat zona. Pasti a precizat că acest lucru a fost posibil ca urmare a colaborării dintre autoritățile județene, Aparegio Gorj și cele două primării Novaci și Baia de Fier. La fel ar trebui să se procedeze și în municipiul Târgu Jiu, este de părere Cristian Toader Pasti.

Vox 2 Cristian Toader Pasti

Din nefericire, în ciuda faptului că, în special în perioadele de secetă sunt probleme cu apa la Târgu Jiu, autoritățile responsabile refuză să se așeze la masa dialogului și să găsească împreună soluții.

 

Copyright Protect ! :)