1 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Documente eliberate de primărie, în pericol de a fi declarate nule

Mai multe documente eliberate de Primăria Târgu Jiu ar putea fi declarate nule, după ce ar fi fost semnate de o angajată care nu avea această competență. Prefectura Gorj a transmis municipalității că persoana delegată să gestioneze Compartimentul Control Intern din cadrul primăriei nu corespunde atribuțiilor postului. Transferul declarat ilegal de Prefectura Gorj o vizează pe una dintre consilierele personale ale primarului Marcel Romanescu. Aleșii locali au cerut lămuriri în privința delegării atribuțiilor făcute de edil către salariata respectivă, revoltați de faptul că o funcție atât de importantă nu a fost ocupată prin concurs, ci prin transfer.

Vox 1 Aurel Popescu, viceprimar Târgu-Jiu 

Viceprimarul susține acum că cetățenii din Târgu-Jiu se pot trezi cu acte nule eliberate de Primărie.

Vox 2 Aurel Popescu, viceprimar Târgu Jiu 

Răspunsul venit de la Prefectura Gorj este unul la care primarul Marcel Romanescu susține că nu se aștepta. Edilul afirmă, însă că este optimist că nu vor fi probleme cu actele cetățenilor semnate în perioada respectivă de persoana în cauză.

Vox 1 Marcel Romanescu, primar Târgu-Jiu 

Rămâne de văzut cum va fi clarificată această situație, edilul Marcel Romanescu anunțând că se va consulta în această privință cu juriștii din primărie.