3 decembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

31 March 2020, Spain, Madrid: Medics in full protective gear attend a coronavirus patient at a temporary hospital set up at IFEMA event venue. Photo: Ricardo Rubio/Europa Press/dpa

Două decese de COVID

Încă două decese au fost raportate miercuri,  21 octombrie, de către DSP Gorj  la persoane contaminate cu COVID. Totodată au fost anunțate alte 29 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, arată că 741 persoane se află în carantină la domiciliu sau la locația declarată. De la începutul pandemiei,  2542 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 din care: 2245 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 121 persoane au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă două decese:

  • femeie în vârstă de 60 ani- comorbidități: accident vascular cerebral (AVC) sechelar, diabet zaharat tip II si hipertensiune arterială;
  • femeie în vârstă de 71 ani- fără comorbidități cunoscute.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 14562 teste, din care 60 sunt în așteptare.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire:   27  teste pozitive de la laboratorul din sistemul public și  2  teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat.

 

.