15 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Foto: Donații importante au ajuns la persoanele fără posibilități din Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a mulțumit pe pagina sa de socializare tuturor celor care au donat alimente destinate vârstnicilor și persoanelor fără posibilități aflate în centrele specializate din Târgu Jiu. Mai multe companii s-au alăturat demersurilor, astfel, atât bătrânii de la Centrul Magnolia, cât și persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de Zi Christian au beneficiat de alimentele necesare.

„La Centrul Magnolia continuă să sosească alimente donate de cetățeni, societăți comerciale și organizații din municipiul Târgu Jiu:
DELACO DISTRIBUTION SA, reprezentată de Cătălin Dănciulescu,
Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj”, reprezentată de doamna președinte Simona Rădoi,
Parintele Ciprian Sârbu, de la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Târgu Jiu.
Așa cum am promis, voi continua să promovez toate societățile și organizațiile care s-au alăturat acestei acțiuni, prin care ajutăm persoanele vulnerabile din municipiu.
Vreau să le mulțumesc și cetățenilor cu suflet mare care au donat alimente pentru cei mai puțin norocoși.
O parte dintre alimentele donate au ajuns astăzi la Centrul de Zi Christian, fiind destinate celor 130 de persoane cu dizabilități care beneficiază de serviciile centrului.
Bisericile din Târgu Jiu vor continua să primească produse alimentare de la cetățeni, iar societățile comerciale și alte organizații care doresc să ajute sunt așteptate la Centrul Magnolia.
Avem, la Târgu Jiu, persoane în vârstă, fără venituri, care au nevoie de ajutorul nostru. Sunt mândru de târgujienii care s-au mobilizat! Cu sprijinul dumneavoastră, le putem face acestor oameni viața mai bună.” 
a transmis edilul.