1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Încă doi bărbați implicați în furtul zecilor de mii de euro

Încă doi bărbați au fost reținuți de polițiști în dosarul penal privind furtul a 44 000 de euro dintr-o locuință din orașul Tismana.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-o cauză penală aflată în lucru, privind sustragerea sumei de 44.000 euro, dintr-o locuință din orașul Tismana și au efectuat ieri două percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri, de 24 respectiv 37 de ani, ambii din judeţul Neamţ, pentru documentarea activității infracționale. În acest sens, cei doi barbați au fost aduși la sediul I.P.J. Gorj, pentru cercetări.

Tânărul de 25 de ani, reținut pentru furtul sumei de 44 000 de euro la data de 16 ianuarie, nu a fost singurul implicat în comiterea faptei, pentru că, în baza probatoriului administrat, a reieșit faptul că cei doi bărbați din Neamț ar fi participat alături de acesta. Banii proveneau din vânzarea unei locuințe, iar primul suspect reținut a venit în cursul lunii decembrie la mama sa, recăsătorită în Tismana. Din locuința acesteia a și furat banii.

Cei doi barbați din Neamț au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Copyright Protect ! :)