18 ianuarie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Întâlnire cu reprezentanții cluburilor sportive

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj,    s-a desfăşurat o întâlnire prilejuită de debutul returului sezonului competiţional, cu organizatorii de competiţii/jocuri sportive, cu responsabilii de ordine şi siguranţă, precum și reprezentanții instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport în județul Gorj. Este vorba despre Grupăarea Mobilă Craiova, I.P.J. Gorj, I.S.U. Gorj, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj, D.J.S.T. Gorj, Poliţia Locală Târgu Jiu şi Târgu Cărbuneşti.

În cadrul acestei întâlniri a fost analizat modul de organizare și desfășurare a competițiilor sportive și măsurile luate pentru siguranța spectatorilor, fiind prezentate aspecte pe linie de reglementări legale privind obligațiile organizatorilor de competiții și ale personalului de ordine și siguranță precum și moduri de acțiune în diferite situaţii la evenimentele sportive care se desfășoară în județul Gorj.

A fost evidenţiată buna colaborare existentă între organizatorii de competiţii/jocuri sportive, responsabilii de ordine şi siguranţă, cu reprezentanții instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport în județul Gorj, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean „TUDOR VLADIMIRESCU”Gorj.