3 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Investiții în școlile din Târgu Jiu

Elevii de la școlile gimnaziale „Constantin Brâncuși” și „Voievod Litovoi” din Târhu Jiu au beneficiat de investiții majore în ultima perioadă. Proiectul încă nu a fost finalizat, urmând, ca pe viitor, și bazele sportive să fie reabilitate și aduse la standarde înalte.

Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși“ urmează să fie dotată cu un nou sistem de încălzire, pentru că cel vechi datează din anii ’90. Prezent în studioul Radio Omega, la emisiunea „Invitatul zilei”, primarul Marcel Romanescu a afirmat că lucrările ar trebui să înceapă în vacanța de primăvară pentru a nu perturba activitatea didactică.

Majoritatea școlilor din municipiul Târgu Jiu beneficiază de investiții în baze sportive moderne, urmând ca și școlile gimnaziale „Gheorghe Tătărescu“și „Sfântul Nicolae“ să dispună de terenuri sportive sintetice.   În prezent, mai multe unități școlare de pe raza municipiului Târgu Jiu, printre care „Constantin Săvoiu“, „Ecaterina Teodoroiu”, Liceul Teologic, Liceul cu Program Sportiv, sunt dotate cu terenuri de sport noi.