28 septembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Iulian Popescu, validat de liberali pentru candidatura la șefia CJ Gorj

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat, joi, candidatura lui Iulian Popescu la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Susținerea lui Iulian Popescu a fost votată încă de acum câteva săptămâni în Biroul Politic Județean al PNL Gorj. Iulian Popescu a fost propunerea PNL pentru o candidatură comună a partidelor de dreapta la Consiliul Județean Gorj, împotriva PSD, dar USR și PMP au ales alt drum, se precizează într-un comunicat de presă remis de PNL Gorj.

Iulian Popescu este antreprenor, a înființat o companie în domeniul IT, care furnizează soluții software pentru firme din țară și din străinătate și a accesat milioane de euro, fonduri europene, pentru județul Gorj.

”Cred că Iulian Popescu este cel care va câștiga alegerile locale în județul Gorj. Este candidatul PNL, dar este agreat și de simpatizanții altor partide, după reacțiile pe care le avem. Este un tânăr capabil, extrem de ambițios și căruia îi pasă de oamenii de aici. În scurt timp va fi lansat și programul electoral pentru județul Gorj, cu scopul de a crea o dezbatere pe proiecte și soluții, la care să participe și cetățenii”, a declarat președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

Copyright Protect ! :)