1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

La doar o zi după ce s-a înscris în USR, Viorel Caragea a demisionat

Viorel Caragea și-a anunțat ieri pe o rețea de socializare demisia din USR, la doar o zi după ce fusese primit în partid. Demisia acestuia s-a produs în contextul în care, europarlamentarul Uniunii Salvați România, Clotilde Armand a ctriticat dur primirea în partid a fostului șef al IPJ Gorj. După ce și-a prezentat demisia, Viorel Caragea a anunțat că o va acționa în judecată pe Armand pentru prejudiciile de imagine pe care i le-a adus. Radu Miruță, liderul USR Gorj a explicat la Radio Omega că a purtat o discuție cu Viorel Caragea ieri după-amiază, după care s-a ajuns la concluzia că ar fi mai bine ca acesta să demisioneze din partid.

Vox 1 Radu Miruță

Viorel Caragea a fost acuzat ieri că are un trecut nu tocmai onorabil, motiv pentru care i s-a cerut demisia. Deși susține că se știa de venirea lui Caragea în partid, Radu Miruță președintele USR Gorj afirmă că acesta tot a fost nevoit să demisioneze, chiar dacă îndeplinea și criteriile care au stat la baza înscrierii sale în formațiunea politică.

Vox 2 Radu Miruță

La ultimele alegeri locale pentru Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea a candidat în calitate de independent și a obținut 4,62%. Candidatul USR, Radu Miruță, a avut atunci 2,15%. În aceste condiții, Miruță recunoaște că Viorel Caragea ar fi putut fi un câștig pentru USR.

Vox 3 Radu Miruță

Copyright Protect ! :)