30 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

La volan, cu alcoolemii ridicate

Trei barbați au fost depistați sâmbătă pe drumurile din Gorj conducând autovehicule sub influența alcoolului cu valori cuprinse între 0,43 și 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu  au depistat  în trafic, un bărbat, de 34 de ani, din comuna  Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 E Stolojani, având o  concentraţie de 0,78  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au identificat în trafic un al doilea bărbat care consumase alcool. Este vorba de un tânăr, de 19 ani, din comuna Glogova, care conducea un autoturism pe DJ 671 B Glogova,  având o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al treilea bărbat identificat băut la volan este din Slatina și a fost testat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci. Acesta, în vârstă de 34 de ani, conducea un autoturism pe DN 67 C, având o concentraţie de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto a fost conduși la unități spitalicești în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În fiecare dintre cele cauze s-a întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.