25 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Lădaru: ALDE Gorj în moarte clinică

Președintele interimar al ALDE Gorj, Robert Filip, este criticat de către consilierul local Eduard Lădaru, membru al partidului. Lădaru susține că în fapt nu se poate vorbi despre o schimbare de conducere la ALDE, dat fiind faptul că finul și-a înlocuit nașul, făcând referire la înrudirea prin alianță a fostului președinte Ion Iordache și a actualului președinte Robert Filip.

În opinia lui Eduard Lădaru, tot Ion Iordache este șef al organziației. Miza ALDE este de a primi de la PNL câteva posturi de directori la serviciile deconcentrate în județul Gorj. Consilierul local susține că filiala nici nu mai există ca structură și număr de membri. De asemenea, alesul local susține că la ușa partidului ar trebui aduse coroane de flori, dat fiind faptul că nu ar mai exista.

Vox 1 Eduard Lădaru, consilier local

Eduard Lădaru nu știe care este strategia ALDE pentru alegerile locale, dacă pregătește sau nu candidați pentru cele 70 de primării. Conform fostului președinte al ALDE Târgu Jiu, Robert Filip ar avea un singur interes, cel personal, respectiv să ajungă la o înțelegere cu PNL să câștige încă un mandat de primar la Rovinari.

Un astfel de contracandidat ar fi Laurențiu Chivu de la PNL, fostul viceprimar al orașului.

Vox 2 Eduard Lădaru

Robert Filip a preluat șefia ALDE Gorj la sfârșitul anului trecut, după ce Ion Iordache a demisionat din funcția de președinte, împreună cu tot biroul formațiunii politice.