17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Liber la alergat pe stadion! Pista de atletism este deschisă

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat aseară pe pagina sa de socializare că pista de atletism din incinta Stadionului Municipal va fi redeschisă începând cu această dimineață. Cetățenii sunt rugați să respecte măsurile de distanțare și să evite aglomerarea bazei sportive. Accesul se va face pe poarta din spatele stadionului.

În perioada următoare ar urma să fie redeschise și terenurile de sport ale școlilor, însă numai dacă situația generată de criza epidemiologică o va permite.

 

„Deschidem pista de atletism de la stadion! Începând de mâine dimineață, toți cetățenii care doresc să alerge pot veni la Stadionul Municipal și vor putea folosi această pistă, dar cu respectarea măsurilor de distanțare. Accesul pe baza sportivă se va face pe poarta din spatele stadionului, cu intrare pe lângă Sala Sporturilor. Rog cetățenii să respecte măsurile recomandate de specialiști, să păstreze distanța față de ceilalți și să evite aglomerarea pistei. Dacă situația o va permite, vor urma, în curând, și bazele sportive ale unităților de învățământ” a precizat edilul târgujian.