21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Liberali promovați în funcții cheie

Denisa Șuță, consilier județean PNL și purtător de cuvânt al organizației județene, a fost numită, prin ordin al Ministrului Culturii, în funcția de director al Muzeului Național Constantin Brâncuși. Postul era vacant de la jumătatea lunii septembrie, după ce social-democratul Valentin Chepeneag a fost destituit din funcție.

Insituția a funcționat, însă doar pe hârtie , pentru că din 2017 autoritățile nu au făcut niciun demers pentru înființarea muzeului. Ulterior, Casa Gănescu a fost considerat un spațiu propice pentru noua instituție culturală. În aceste condiții, fostul director, Valentin Chepeneag era remunerat cu un salariu de 6.000 de lei, fără a avea, însă obiectul muncii. Acum postul i-a revenit, pe linie politică, liberalei Denisa Șuță.

Vox 1 Denisa Șuță, consilier județean PNL

Chiar dacă va începe o activitate de la zero, Denisa Șuță susține că instituția de cultură va deveni una cu adevărat funcțională.

Vox 2 Denisa Șuță

Denisa Șuță nu este singurul liberal promovat în funcții cheie de actualul Guvern. Și Gigi Pecingină, de profesie avocat, ar urma să fie promovat de PNL în funcția de secretar general la Ministerul Finanțelor.