21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Măsuri la AJOFM Gorj pentru prevenirea răspândirii COVID – 19

Având în vedere necesitatea respectării recomandărilor de conduită în prevenirea răspândirii coronavirusului ( COVID 19), Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă GORJ informează cetăţenii judeţului Gorj asupra unor măsuri întreprinse în acest sens.

Angajatorii din  judeţul  Gorj, beneficiari de subvenţii, vor depune documentele necesare plaţii acestor subvenţii, aferente lunilor februarie şi martie (care trebuie depuse în lunile martie şi aprilie ), într-un singur exemplar, în spaţiul special amenajat din holul instituţiei/parter sau le vor transmite prin poştă la adresa: Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, cod poştal 210182.

Angajatorii şi persoanele aflate în şomaj sau în căutarea unui loc de muncă din  judeţul Gorj vor depune  înştiinţările/dovada privind încadrarea în muncă, adrese privind restructurări/concedieri colective, cereri, petiţii, adrese monitorizare lunară, certificate medicale, cereri pentru subvenţionarea locului de muncă, etc, în spaţiul special amenajat din holul instituţiei/parter sau vor fi transmise prin poştă la adresa: Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, cod poştal 210182, pe email la adresa [email protected] sau prin fax la numărul 0253 211568.

Persoanele care trebuie să prezinte certificate medicale, vor putea solicita pe email la adresa [email protected] modelul de cerere care însoţeşte certificatul medical, urmând ca cererea completată împreună cu certificatul medical să fie depuse în spaţiul special amenajat din holul instituţiei/parter sau transmise prin poştă la adresa: Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, cod poştal 210182.

Cetățenii care au primit adrese pentru a se prezenta la sediul AJOFM Gorj în perioada 16-20 martie pentru a fi înscrise la cursuri de calificare/recalificare sunt rugați să nu se mai prezinte la sediul agenţiei în perioada menţionată, urmând a fi reprogramaţi la o dată care le va fi adusă la cunoştinţă ulterior.