28 februarie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Măsuri luate de Transloc anti COVID – 19. Paraschiv: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”

Pentru siguranța cetățenilor, în scopul respectării indicațiilor specialiștilor, dar și a prevederilor hotărârilor emise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, societatea de transport în comun din Târgu Jiu, Transloc, a luat o serie de măsuri menite să limiteze riscul infectării cu noul coronavirus.

În mijloacele de transport în comun, se va evita ocuparea locurilor marcate cu roșu pentru a se păstra distanța față de ceilalți călători. Accesul în mijloacele de transport este condiționat de purtarea măștii de protecție. Conducerea Transloc asigură cetățenii că se iau toate măsurile necesare pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Mihai Paraschiv, director  Transloc SA

De asemenea, marile societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Târgu Jiu au solicitat deja abonamente pentru un număr mare de angajaţi, astfel  se preconizează că începând de săptămâna viitoare lucrurile vor reveni la normal. Anumite curse au fost suplimentate pentru evitarea aglomeraţiei, mai ales la orele de vârf, ori la începerea programului anumitor fabrici.

Directorul societăţii Transloc transmite un mesaj târgujienilor prin care îşi cere scuze pentru disconfortul creat și face apel la bunăvoința cetățenilor să respecte măsurile propuse pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Mihai Paraschiv, director  Transloc SA

Purtarea măștilor în mijloacele de transport în comun astfel încât să acopere nasul și gura este obligatorie, iar nerespectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă se sancționează conform legilor în vigoare cu amendă între 500 și 2500 de lei.