25 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Mihai Weber: „Țara noastră trece printr-o situație extrem de dificilă! Ne aflăm în fața a trei mari crize!”

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că România în momentul de față se află într-o situație dificilă, generată de trei mari crize:  economică, de sănătate și socială.

Cu privire la criza economică, Weber se referă la devalorizarea leului, care a atins un nou record, depășind pragul de 4,80 lei. O altă problemă ar fii prezența coronavirusului pe teritoriul României, deficitul bugetar și împrumuturile excesive, România intrând într-o perioadă de verificare.

O altă problemă privește sănătatea populației, datorată extinderii coronavirusului. Weber consideră că pentru a face față crizei, este nevoie de instuții funcționale care să răspundă prompt provocării virusului, să fie capabilă să emită proceduri și acte în situații de urgență.

A treia criză amintită de deputatul de Gorj se referă la deschiderea granițelor Turciei pentru emigranți și panica semănată printre cetățeni. Mihai Weber găsește ca soluție o informare mai bună și emiterea unor proceduri care să nu inducă panica în populație.