17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Minor de 16 ani, căutat de poliție

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, minorul Constantin-FlorinPopescu, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu,  a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Băiatul este cunoscut cu plecări repetate, iar acum este pus în urmărire.

Minorul dispărut de la domiciliu are următoarele semnalmente: înălţime  1,65-1,70 m, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

În momentul plecării, tânărul era îmbrăcat cu o pereche de trening de culoare neagră cu dungă de culoare albă pe margine, un hanorac cu glugă de culoare neagră cu dungă de culoare albă pe margine, un tricou alb,iar, în picioare, purta o pereche de pantofi sport tip Adidas de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot da informaţii pentru identificarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.