21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Mormântul unui tânăr de 18 ani din Săulești, profanat pentru un lănțișor de aur

Un monument funerar aflat pe raza comunei Săulești a fost deschis de persoane necunoscute în noaptea de 13 spre 14 ianuarie. În acesta se afla înmormântat un tânăr de 18 ani din aceeași localitate, care a decedat la sfârșitul anului trecut.

Persoane necunoscute au dat la o parte placa de pe mormânt și au deschis capacul sicriului. Cei care au comis fapta intenționau, cel mai probabil, să fure lănțișorul de aur de la gâtul tânărului decedat, însă nu au apucat pentru că au fost întrerupți, din spusele unor localnici, de o femeie care venise la cimitir. Aceștia ar fi reușit, totuși să fure suma de 50 de lei aflată asupra cadavrului.

Mădălin, tânărul de 18 ani, a decedat cu câteva zile înainte de Anul Nou și a fost condus pe ultimul drum chiar în prima zi din 2020. El suferise de o boală incurabilă și era singurul copil al familiei. Oamenii legii fac acum cercetări pentru găsirea persoanelor implicate. În caz că vor fi depistate, acestea riscă  pedepse privative de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte, fiind deschis și un dosar penal în acest sens.