30 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Nu îngroapă securea războiului nici în 2020

Scandalurile între primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și viceprimarul Adrian Tudor, continuă și în 2020. Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, responsabil cu activitățile culturale în primărie, se va ocupa suplimentar și de ecarisaj. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că din data de 10 ianuarie, viceprimarul Adrian Tudor se va ocupa și de activitățile respective. Edilul spune că dispoziția este pregătită și că Adrian Tudor va trebui să verifice și să coordoneze activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân.

Vox 4 Marcel Romanescu, primar Târgu-Jiu

Edilul Marcel Romanescu susține că a luat acestă decizie, nemulțumit de faptul că viceprimarul nu respectă programul pe care îl are în instituție și mai mult, acesta ar folosi în mod discreționar mașina de serviciu, deși aceasta ar trebui să fie lăsată la primărie la încheierea programului.

Vox 3 Marcel Romanescu

Adrian Tudor vede drept o răzbunare a edilului Marcel Romanescu delegarea atribuțiilor de la Serviciul de Ecarisaj și spune că primarul încearcă acum să îi pună în cârcă nerealizările sale.

Vox 1 Adrian Tudor, viceprimar Târgu-Jiu

Conflictele dintre primarul Marcel Romanescu și Adrian Tudor au fost la ordinea zilei și în 2019, cei doi părând că nu vor să îngroape securea războiului nici în anul care tocmai a debutat.