21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Părinții, invitați la o conferință despre învățământ

„Învățământul românesc încotro?“ Aceasta este tema unei conferințe oraganizată în mod gratuit la Târgu Jiu pentru toți cei interesați.

Evenimentul dedicat, în special, părinților, dar și altor factori preocupați de bunul mers al educației în școli va avea loc luni, 27 ianuarie, cu începere de la ora 18:00 în Sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Christian Tell“ din Târgu Jiu. Va vorbi despre tema generoasă a educației președintele Alianței Părinților din România, Cristian Filip, care este și membru fondator al Fundației Creștine „Părintele Arsenie Boca“. În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte precum: ce și cum învață copiii în școlile din România, școala de azi versus școala de ieri, experiența părinților și implicarea lor ca factori susținători ai educației propriilor copii.

Organizatorul principal al Conferinței „Învățământul românesc încotro?“ este Asociația Provita Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Christian Tell“. Reamintim că intrarea la acest eveniment este liberă.