21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Paturi noi pentru  secțiile de Terapie Intensivă

Un număr de zece paturi de terapie intensiva Linet Multicare au ajuns marți, 28 iulie, dintr-un total de 20 achizitionate pentru secțiile de terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acestea au fost date în folosință la locația din strada Tudor Vladimirescu.

Conform contractului de achiziție, ultimele zece paturi vor fi livrate pînă la sfârșitul lunii iulie și vor fi amplasate în secția de Terapie Intensiva de la„Spitalul 700”.

Planul de achiziție mai cuprinde și un număr de 8 ventilatoare. Acestea urmează să fie livrate pînă la sfârșitul lunii august.

Paturile noi achiziționate au caracteristici speciale precum: ajustarea pe înălțime, pozitie Trendelemburg și anti Trendelemburg, unitate de control cu ecran tactil și un monitor de supraveghere a poziției, controlul patului prin telecomandă precum și multiple panouri de control al inclinației care pot să fie utilizate si de către pacient, saltea antiescare, așezată pe un cadru, se arată într-un comunicat de presă remis de dr. Alexandru Nițu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.