21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Pericol pe drumurile publice: doi gorjeni surprinși în trafic fără permis de conducere

Polițiștii gorjeni au surprins ieri în trafic doi bărbați la volan pe drumurile publice,fără a poseda dreptul de a conduce. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Fărcăşeşti, surprins în timp ce conducea un autoturism pe DC 71 Fărcăşeşti și altul în vârstă de 19 ani din comuna Țânțăreni. Mai mult, autoturismul condus de cel din urma era neînmatriculat, șoferul neoprind la semnalele polițiștilor.

„S-a procedat de îndată la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat de către oamenii legii pe un drum forestier din comuna Tânțăreni, iar în urma verificărilor, în liziera pădurii, au fost identificați doi tineri, de 18 și 19 ani, din comuna Țânțăreni.” informează IPJ Gorj.

Astfel, cei doi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul,  de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană care nu posedă  permis de conducere.