22 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Police patrol in Bucharest, Romania, 06 April 2020. Romania's 19 million inhabitants are living under a full national lockdown in a bid to slow down the spread of the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/, Image: 512650610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROBERT GHEMENT / EPA / Profimedia

Peste 100 de amenzi, pentru încălcarea restricțiilor de pandemie

Peste 100 de amenzi au fost aplicate de oamenii legii, în județul Gorj, persoanelor care au fost prinse încălcând restricțiile impuse de starea de alertă. Echipe de control au verificat aproape o sută de societăți comerciale și 1400 de persoane. „În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 11 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte  instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. În total, 277de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.400 de persoane, 95 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste180 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020″, arat[ IPJ Gorj.

În starea de alertă, este obligatorie purtarea măștii de protecție și se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.