24 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

PNL vrea contruirea unui spital nou în Târgu Jiu și demolarea celor vechi

În cadrul conferinței de presă suținută astăzi, deputatul Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, a declarat că are în plan construirea unui nou spital în municipiul Târgu Jiu la standarde europene. Odată cu finalizarea acestuia, celelalte două unități spitalicești ar urma să fie demolate.

Parlamentarul spune că a identificat deja axa de finanțare pentru demararea proiectului:„Avem identificată deja axa de finanțare pentru realizarea unui spital nou, în municipiul Târgu Jiu, spital județean care să deservească cazurile din județul Gorj astfel încât oamenii din județ să nu mai plece pentru orice caz (…). Oamenii pot fi tratați în Târgu Jiu, trebuie să avem un alt spital. Aceste două locații din punctul meu de vedere trebuie, după realizarea acestui spital nou,  demolate, pentru că, așa cum știți, în corpurile de spital din Tg. Jiu, intri cu o boală și ieși cu trei” a declarat Dan Vîlceanu.

Deputatul Vâlceanu este de părere că și actul medical trebuie schimbat. În noua unitate sanitară, pe care vrea să o construiască, acesta anunță că pacienții vor fi tratați rapid, fără să stea internați câteva luni.